Restaurang Skeppets lunchmeny v.48

Publicerad: 23/11, 2020

Maten och menyerna speglar våra svenska årstider med säsongens bästa råvaror. Presentationen är modern med touch av det klassiska.

LUNCH MENY V.48 11.00 till 14.00, måndag till fredag
Vår lunch kan både ätas på plats eller serveras i låda för take away.
Bordsbokning: 026 12 90 60, eller besök restaurantskeppet.com

 

FISKQUENELLER PÅ RÖDING OCH PIGGVAR 130
sandefjordsås, forellrom, marinerad gulbeta.

KUMMINBAKAD FLÄSKSIDA FRÅN ROCKLUNDA 130
mjölksyrad vitkål, äppelmos, salviavelouté.

MAJSKYCKLINGFILÉ ” CAESAR” 130
romansallad, picklad lök, vitlökskrutong, parmesanost.

POTATISGNOCCHI ARRABIATA 130
tomat, chili, rostade frön, ruccolakrasse, mozzarella.

 

HÄLLSOTAD STRÖMMING 145
hovmästarmajonnäs, äppelsyrad fänkål, brynt smör.

FLÄSKSCHNITZEL PÅ ROCKLUNDA GRIS 195
vispat sardellsmör, friterad kapris, tryffelsky, friterad potatis.


EN KULA SORBET MED TILLBEHÖR 75
smak efter säsong. fråga vad vi serverar för dagen.

SKEPPETS CHOKLADTRYFFLAR ”TRIO” 75
smak efter säsong. fråga vad vi serverar för dagen.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar