Nu finns Gluggen på Stortorget i Gävle
Publicerad: 8/4, 2021
Snabbmatsleverantören Gluggen som levererar snabbkost i form av både varma och kalla matlådor med husmanskost finns fr.o.m. april på Stortorget vid Filmstaden i Gävle.
– Målsättningen är ju att alltid vara nära våra kunder och då känns det ju helt fantastiskt att vi nu kan stå på Stortorget lunchtid alla vardagar i veckan, säger restaurangansvarige Johan Björklund. Det skall vara snabbt, enkelt och prisvärt att handla matlådor av oss och här hamnar vi ju verkligen mitt i bruset!
Gluggens matvagn står på Stortorget efter Drottningatan vardagar mellan kl. 11.00-14.00.
För mer information se https://gluggen.se
Om Gluggen:
Gluggen levererar snabbkost i både kalla och varma matlådor samt sallader och finns på fem olika Gluggar i Gävle, Valbo och Skutskär samt har utskänkning i samarbete med Rådhuskiosken i centrala Gävle.
Recepten är hämtade ur den svenska husmanskosten, det smarta är priset, hastigheten och tillgängligheten.
För mer information och veckans meny se http://www.gluggen.se
Telefon 026-61 55 55
Gluggens affärsidé
Vår affärsidé är att servera nylagad varm svensk husmanskost i färdiga matlådor. Tillagade lokalt i första hand av svenska råvaror. Gluggen kompletterar den etablerade snabbmatsmarknaden med att erbjuda det bästa av det svenska köket när det gäller folkhemmets goda matlagningstraditioner. Våra ledord Trygghet - Service - Lokalt. ”Fina middagar äter man på restaurang några gånger om året. Gluggen fixar maten flera dagar i veckan!”
Smart mat
Platsen - Hög tillgänglighet och enkelt att parkera.
Priset - Mest mat för pengarna.
Tiden - Snabb och enkel leverans. 30 sekunder om det inte är kö.
Smaken - God, varm, nylagad och nyttig mat.
Miljön - Lokal tillagning, inget svinn och minimala stopptider.
Trivseln - Varmt välkommen. Ett leende får du på köpet.
Visste du att?
Gluggen skapar lokala arbetstillfällen.
Gluggens mat är hemlagad med högt näringsvärde.
”Det kostar lite mindre - men smakar desto mer!”
Kommentarer
Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!
Skriv en ny kommentar