Med fokus på husmanskost

Publicerad: 2/11, 2020

Le Chef serverar ytterligare en buffé med fokus på husman och de lite senare folkliga favoriterna.

Lunchen på Le Chef serveras måndag till fredag mellan 11.00 och 15.00, i priset ingår måltidsdryck, smör, bröd, soppa, salladsbord, samtliga av dagens maträtter samt kaffe och bakad kaka. Varje torsdag finns nygräddade, pannkakor och ärtsoppa, onsdag till fredag serveras pizzabuffé. Gör som många andra och besök Le Chef, lunchrestaurangen i city.

Lunchmeny för vecka 45

Måndag
Veg: Gnocchi i tomat med pumpa, fetaost & oregano L
Hjortpannbiff, rårörda lingon, kummin-& sockerstekt kål & kålsky
Bakad torsk, räkor, hackat ägg & dill med brynt smör, pepparrot & potatismos

Husmanstisdag
Veg: Bourguignon på beluga, morot, svamp, syltlök & paprika
Raggmunk stekt salt fläsk & rårörda lingon L
Falugryta med dill, morot & pepparrot
Pasta carbonara med bacon & parmesan
Paltbröd, stekt fläsk & vitsås G
Kalops, morot, kokt potatis & betor

Onsdag
Veg: Chili med bönor & ris
Fläskschnitzel, rostad klyftpotatis, kapris, rödvinssky, örtsmör & citron L
Pestoöverbakad laxsida, parmesandressing, vitlöksstekt spenat-& broccoli med tagliatelle G

Torsdag
Veg: Bondomelett, potatis, svamp & broccoli
Viltskavsgryta, lingon, svamp, messmör & stomp med schalottenlök & gräslök L
”Pot-au-feu”, oxsvans, bringa & högrev med selleri, purjolök, kålrot & potatis
Ärtsoppa & punschsenap
Pannkakor, hallonsylt, jordgubbssylt, rårörda lingon & vispad grädde G, L

Fredag ”Le Chef Steakhouse buffé”
Grillad rotselleri med citronett
Ribs med barbecuesås
Bakad lättrökt bringa med senap, honung, tomat & svartpeppar
Helstekt Karré med koriander, ingefära & chili
Kycklingvingar slungade i hot sauce & brynt smör
Dessa härliga detaljer kombineras med:
Rökig bbq-sås, bea, Café de Parissmör, vitlökssås & blue cheesedressing
coleslaw, smörkokt majs, tryffelstuvad kål, syrad lök,
rostad potatis & potatisgratäng

https://lechef.se/
Drottninggatan 10
80320 Gävle
Info@lechef.se
026100008

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar