Veckans Gluggenmeny v14

Publicerad: 30/3, 2020

Ni vet väl att vi erbjuder Hemleverans till privatpersoner i Gävle med "omnejd"? Beställ matlådor här!

Måndag, 30/03
• Färsbiff med löksås & potatismos G, L
• Strimlad kyckling med ris & chili,-paprikasås G, L
• Stekt fisk med potatismos & remouladsås L
• Krämig fläskfilépasta med spenat & ratatouillegrönsaker L
• Veg: Kikärtsbiffar med ris & paprikasås G, L

Tisdag, 31/03
• Raggmunk med stekt fläsk & lingon
• Stekt fisk med ishavsröra & potatismos L
• Rotmos & fläskkorv G, L
• Fläsknoisette med rosépepparsås & stekt potatis L
• Veg: Svamppytt med rotmos G, L

Onsdag, 01/04
• Skomakarlåda med färsbiff, baconsås & potatismos G, L
• Kycklinglåda med ratatouille & pasta L
• Pasta med ost & skinksås L
• Pepparrotskött med kokt potatis G, L
• Veg: Halloumi med wokgrönsaker, pasta & mangocreme

Torsdag, 02/04
• Köttbullar med stuvade makaroner
• Schnitzel med löksky & stekt potatis L
• Stekt fisk med dillmajonnäs & potatismos L
• Levergryta med kokt potatis & lingonsylt G, L
• Veg: Blomkålsgratäng med pasta

Fredag, 03/04
• Kycklingschnitzel med tzatziki & timjanstekt potatis L
• Grönsakslåda med pasta & skinka L
• Färsbiff med pepparsås & potatismos G, L
• Örtgrillad fläskfilé med varm bbq-sås & potatisgratäng G
• Veg: Panerad squash med varm bbq-sås & timjanstekt potatis L

Lördag, 04/04
• Stekt fläsk med löksås & kokt potatis G, L
• Panerad fisk med kokt potatis & kall sås L
• Helstekt kotlettrad med rotfruktsgratäng & portersås G
• Brunchlåda (stekt pot, falukorv, ägg) G, L

Matlåda från 57:- med Gluggenkortet. Fråga oss gärna på plats.

Vi gör ett uppehåll med buffén tills vidare!
Buffé i Hemsta, måndag - fredag, 89:- med Gluggenkortet, ord.pris 99:-
Brunchbuffe i Hemsta, lördagar, 116:- med Gluggenkortet, ord.pris 129:-

G = Glutenfri (gluten hanteras i köket)
L = Laktosfri

Måndag-fredag i Hemsta, endast matlådor:
• Korvstroganoff med ris G,L
• Köttbullar med potatismos, brunsås & lingon G, L
• Köttfärsgratäng med potatis G

 

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar